SzYkA 0 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam wie może ktoś na jakiej stronie można robić klasy i perki ? bo pare dni temu wszedłemna takąstrone a teraz nie moge jej znaleść w historii podajcie tą stronę to zrobie ciekawe klasy oraz perki między innymi ten ''legendarny perk'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexioN 0 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Generator Klas, niestety nie polecam...Generatora perków nie ma.Jeżeli potrzebujesz czegoś z amxx napisz na gg ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 vexioN akurat generator klas jest dobry jak ktoś w 100% go zna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Generator klas jest do DUPY.Tam nic nie trzyma się dokładne celu:D1/x z broni daje ci 1/x z każdej broni,1/1 z kosy zbugowane.Ja wolę sam zrobić perk/klase niż brać coś z tego ścierwa:DJedyne do czego jest dobry to do podstaw klasy,ale nie do jakieś dokładnej klasy np: na nasz serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja kiedyś robiłem klasy generatorem to serwer miał crashe co chwilę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 robienie klas generatorem to jest zero xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja to się na tym nie znam nie próbowałem nawet ale jak vexioN, proponyuję pomoc to się skuszę !! A poza tym każdy wspomagacz to jest zero tak samo jak w cs'sie aim czy wh to jest zeroo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meko. 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Strony z robieniem perków nie nadają się najlepiej samemu robić, wiem to trochę dużo roboty, ale nie tylko te perki będą lepszy jak i będziesz miał satysfakcję z tego, że posiedziałeś trochę i przyłożyłeś się do tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Generator jest Bardzo dobry Wystarczy tylko wiedzieć gdzie są luki(bugi) w nim to potem klasy to jest pare sekund roboty + naprawa buga (pojedyńcze linijki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi