Jump to content

Stronaz robieniem perków

SzYkA

Recommended Posts

Witam wie może ktoś na jakiej stronie można robić klasy i perki ? bo pare dni temu wszedłemna takąstrone a teraz nie moge jej znaleść w historii podajcie tą stronę to zrobie ciekawe klasy oraz perki między innymi ten ''legendarny perk''

• Root

Generator klas jest do DUPY.Tam nic nie trzyma się dokładne celu:D1/x z broni daje ci 1/x z każdej broni,1/1 z kosy zbugowane.Ja wolę sam zrobić perk/klase niż brać coś z tego ścierwa:DJedyne do czego jest dobry to do podstaw klasy,ale nie do jakieś dokładnej klasy np: na nasz serwer

Ja to się na tym nie znam nie próbowałem nawet ale jak vexioN, proponyuję pomoc to się skuszę :D !!

A poza tym każdy wspomagacz to jest zero tak samo jak w cs'sie aim czy wh to jest zeroo :D !!

Strony z robieniem perków nie nadają się najlepiej samemu robić, wiem to trochę dużo roboty, ale nie tylko te perki będą lepszy jak i będziesz miał satysfakcję z tego, że posiedziałeś trochę i przyłożyłeś się do tego serwera.

• 2 months later...
Guest Anonymous

Generator jest Bardzo dobry :) Wystarczy tylko wiedzieć gdzie są luki(bugi) w nim to potem klasy to jest pare sekund roboty + naprawa buga (pojedyńcze linijki)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy