Buzek 54 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Siemanko tutaj Z I E L E wasz admin FFA, postanowiłem zrezygnować z admina. Jak to jedna osoba napisała, "trzeba popatrzeć na siebie a nie krytykować innych". Too dobra popatrze, jestem skurwielem, który nie daje sobie pluć w pysk i często sie wkurwiam, brne do celu, gdy sobie coś wymyśle nie odpuszczam, dlatego nie zawsze myślę co mówię lub pisze.Wiem, że to nie jest odpowiedni przykład, tak więc rezygnuje z admina. Razem z Dudkiem złapaliśmy 5g na cheatowaniu, mam nadzieje, że chociaż tutaj się wykazałem.Dobraa pozdrawiam wszystkie moje mordy z FFA tj (polaczekkkk, Luffy,Chudy,Brejku,Damiana Pl,Dudek,Acco Pacco,Kitol,Hajdzik,Sikor,Ofensywa,Shadow,Blancior,Killan, Milord, Natalja, Doktor Hajs~, Rewox, Sprint, Chieef Kiefff, Wiole, Sztange,Antonio Matecznego, Lassero, Kriza, Game overa, Seveno Bartka,Piff paffa, Klaudie / Kotke,Maniakochmure, ) jeśli kogoś pominąłem to napisze tak :ogólnie cale nasze kochane FFA! <3 Oczywiście będę grywał jeszcze na ffa i starał sie mu pomagać w miare możliwości Pozdrawiam i dziękuje za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nie nie kolego, za dużo zrobiłeś i za bardzo jest lubiany żeby tak z "dupy" se odchodzić... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Za dużo wypaliłeś i sobie jaja robisz. Nie damy Ci tak łatwo odejść. Wszystkie sprawy się do jutra wyjaśnią.. prześpij się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tak jak pisaliśmy na steam, prześpij się i jutro daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Słuchaj ZIELE, przemyśl to jeszcze >.< jesteś na tym FFA tak długo i przez jedną głupią sprawę chcesz zrezygnować ? Twoja rezygnacja bez sensu -.- DO TEGO BRAK WZORU ! REZYGNACJA ODRZUCONA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Rezygnacja zostanie odrzucona przez Administratorów forum, z powodu braku wzoru. Następna rezygnację możesz złożyc za rok, 11 miesięcy, 2 dni, 2h, 12 minut, 2 sekundy. Nikt Cie nie wypusci xd Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Bez Ciebie to nie będzie to samo ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie zezwalam, abyś odszedł. <3 Wszystko się wyjaśni, będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę na spokojnie załatwić to najpierw z damianem. Ja się nie wtrącam, bo nie gram na serwerze i nie wiem co tam się dzieje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi