Buzek 54 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Siemanko tutaj Z I E L E wasz admin FFA, postanowiłem zrezygnować z admina. Jak to jedna osoba napisała, "trzeba popatrzeć na siebie a nie krytykować innych". Too dobra popatrze, jestem skurwielem, który nie daje sobie pluć w pysk i często sie wkurwiam, brne do celu, gdy sobie coś wymyśle nie odpuszczam, dlatego nie zawsze myślę co mówię lub pisze.Wiem, że to nie jest odpowiedni przykład, tak więc rezygnuje z admina. Razem z Dudkiem złapaliśmy 5g na cheatowaniu, mam nadzieje, że chociaż tutaj się wykazałem.Dobraa pozdrawiam wszystkie moje mordy z FFA tj (polaczekkkk, Luffy,Chudy,Brejku,Damiana Pl,Dudek,Acco Pacco,Kitol,Hajdzik,Sikor,Ofensywa,Shadow,Blancior,Killan, Milord, Natalja, Doktor Hajs~, Rewox, Sprint, Chieef Kiefff, Wiole, Sztange,Antonio Matecznego, Lassero, Kriza, Game overa, Seveno Bartka,Piff paffa, Klaudie / Kotke,Maniakochmure, ) jeśli kogoś pominąłem to napisze tak :ogólnie cale nasze kochane FFA! <3 Oczywiście będę grywał jeszcze na ffa i starał sie mu pomagać w miare możliwości Pozdrawiam i dziękuje za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Nie nie kolego, za dużo zrobiłeś i za bardzo jest lubiany żeby tak z "dupy" se odchodzić... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Za dużo wypaliłeś i sobie jaja robisz. Nie damy Ci tak łatwo odejść. Wszystkie sprawy się do jutra wyjaśnią.. prześpij się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tak jak pisaliśmy na steam, prześpij się i jutro daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Słuchaj ZIELE, przemyśl to jeszcze >.< jesteś na tym FFA tak długo i przez jedną głupią sprawę chcesz zrezygnować ? Twoja rezygnacja bez sensu -.- DO TEGO BRAK WZORU ! REZYGNACJA ODRZUCONA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Rezygnacja zostanie odrzucona przez Administratorów forum, z powodu braku wzoru. Następna rezygnację możesz złożyc za rok, 11 miesięcy, 2 dni, 2h, 12 minut, 2 sekundy. Nikt Cie nie wypusci xd Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Bez Ciebie to nie będzie to samo ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie zezwalam, abyś odszedł. <3 Wszystko się wyjaśni, będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę na spokojnie załatwić to najpierw z damianem. Ja się nie wtrącam, bo nie gram na serwerze i nie wiem co tam się dzieje. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi