Tropiciel 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 usuńcie vipa te komendy sa beznadziejne, bo są osoby, które nie potrafia bunniego a maja dobry czas. zrobcie cos z tym, albo po prostu usuncie calego vipasam mam vipa więc wiem co mówie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Niestety usunac vip'a to raczej nie bo pieniadze musimy zbierac aby potem oplacac serwery naszej sieci.Ale te komendy da sie usunac , wiec moze -_- cos zrobic.Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Lepiej nie kasować komend bo wtedy nie będzie warto kupować vipa, nie będzie kasy na serwer, upadnie i nie będzie gdzie grać :)A co to te "bunniego" ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Lepiej nie , ponieważ pieniądze z tego vipa można przeznaczyć na np: nowy serwer,hosting lub coś w tym podobnego. Beż komenda Vipa nikt go nie będzie chciał więc lepiej go nie usuwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 bo nie potraficie bh robic i placzecie a vip daje 500 spida pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No to co ? Od tego jest chyba VIP . Ja też nie umiałem bh robić i się nauczyłem . Co ty masz do ludzi co nie umieją bh robić ? Jesteś od nich lepszy ? Jesteś zerem , poniżyłeś się w moich oczach . Chyba na każdym servie jest vip , a vip jest do tego , żeby sobie np. urozmaicić grę . Dzięki graczom co kupują vipa , można zrobić server , opłacać server itp. Ja jestem za nie usunięciem Vipa . To zły pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 to skoro jestes taki cwany to dawaj duela. vip jest przesadzony daje kurwa 500 spida a powinien 200 tylko to jest bez sensu gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Vip jest dobry , a jakby nie było vip'a każdy by nie kupował premek i by nie bylo kasy na server.Upadł by !Tropiciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Japierdole,Vipa można za darmo zdobyć ^ ^Nie trzeba płacić! Można ale nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi