Maslok ;^ 0 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Maslok ;^ 2.Nick admina/gracza który zawinił: 07 zglos sie 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 24/06/2014r ok.21:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): - 6.Opis sytuacji: dostałem bana :==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Maslok ==== Zbanowane IP : 62.152.149.201 ==== Admin : 07 zglos sie ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 06/24/2014 - 20 : 51 : 09mam wrzucić ss, wszystko super ładnie, tylko tych ss nie ma, nigdzie na komputerze ich nie ma,nie wiem gdzie z tym pisać więc pisze tu, bo jedyna możliwa opcja, to taka,że on ich po prostu nie zrobił, prosze o wyjasnienie bo chce dalej grać, a nie mam do tego możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 dałem Ci bana z SS napewno, kręcisz nie dostaniesz UB temat do zamknięcia ; ] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslok ;^ 0 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Hahahja, szkoda tylko, ze dales mi bana po tym jak zabilem Cie scoutem przez skrzynke, ( scoutem 1/2 na natychmiastowe zabicie) skoro twierdzisz,ze cos mam to "zrób" jeszcze raz te ss tylko zrób, a nie napisz wrzuć ss,bo troche ciężko je wrzucić jeżeli ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 chłopcze nie cwaniakuj mi tu UB nie zwąchasz SS masz napewno tylko nie chcesz ich pokazać bo widać na nich WH nikt Ci w takie bajki nie uwierzy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vide Cul Fide 2 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jakby Ci nie zrobil ss'ow watpie zebys mial taki powod kolego. Widzialem twoja gre wczesniej wydawales mi sie na podejrzanego dlatego ja sam napisalem do 07 zeby zrobil ci ss'y , bo za kazdym razem jak patrzylem na twoja gre to staty slabe ,ale gdy juz nie patrzylem to szczescie Cie nie opuszczalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslok ;^ 0 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 pierdolicie do faji, gram normalnie i kurwa co, ban na ss bez ss popierolency po fachu, wszyscy lauferzy 0 sprawiedliwosci ,pierdole was peace yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vide Cul Fide 2 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie bedziemy sie znizac do twojego poziomu. Cya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 No cóż, zero kultury. Admini, nie rozumiem waszego spamu, przecież widac, że coś kręci i screenshoty na pewno ma. Po za tym nie ten dział. http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Screenshoty zostały zrobione. Twój post został zgłoszony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga została rozpatrzona negatywnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi