Exterminacja 0 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Exterminacja 2.Nick admina/gracza który zawinił: Skiperek 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina:26.06.2014 10:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Marti 6.Opis sytuacji:Kampilem sobie w kampie i ktos mnie zarazlil więc zucilem 2 paki ,Skiperek mnie zbanowal i mowil ze zycilem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Człowieku -_- warna powinien dostać geniusz-_- przeczytaj regulamin i zamknąć temat. Pisze wyraźnie dwie paki na rundę a nie dwie paki na osobę -_- a że w rundzie ogółem poleciało już dwie paki a Ty dorzuciłeś jeszcze swoją drugą pakę czyli ogółem trzecią to nie płacz że dostałeś bana, jeżeli regulaminu nawet porządnie nie przeczytałeś. Można zamknąć skargę bo jest bez postawna. -_- A przy okazji masz urywek z regulaminu ZombiModa.2.5 Zakaz rzucanie więcej niż dwóch bomb infekcyjnych na rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 1.Twój Nick: Exterminacja 2.Nick admina/gracza który zawinił: Skiperek 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina:26.06.2014 10:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Marti 6.Opis sytuacji:Kampilem sobie w kampie i ktos mnie zarazlil więc zucilem 2 paki ,Skiperek mnie zbanowal i mowil ze zycilem 3 nie chcę się czepiać , ale nie piszę się "żuciłem" tylko rzuciłem jak coś ps. to tylko taka mała uwaga na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi