.::sQubanY::. 0 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zauważyłem że na klasie pustoszciel można używać rakiety przed rozpoczęciem rundy. Na mapie fy_snow dostałem tak kilka razy pod rząd i zabrało mi hp i zamiast 185 miałem 100 naprawcie to albo na małych mapach zablokujcie tą klase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Na początku wakacji zmienię regulamin i będzie taki zakaz na małych mapach, że po 5 sek od rozpoczęcia rundy będzie można dopiero użyc tej rakiety. O blokadzie nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi