Kajman 45 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nick:Kajman Powód:Wyjazd Czas nieobecności:Od jutra ale nie wiem przez jaki czas mnie nie bedzie Coś od siebie:takich kilku dniowych troche bedzie przez cale wakacje wiec odrazu informuje ze raz bede a raz mnie nie bedzie i nie bede tworzyl niepotrzebnie kilku tematow to tyle z mojej strony rzycze milych i cieplych wakacji oraz milego grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wzajemnie i dobrej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Miłych wakacji, no i oczywiście hucznych imprez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi