.::sQubanY::. 0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Z gildiami było ok z tym expem tylko wy nie zauważyliście tego co ja że zamiast 2k brało 4k ale brało tak jak sie miało poniżej 15 lvla a powyżej brało normalnie wiec nie wiem dlaczego zablokowaliście całkiem wpłacanie expa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Irytujesz mnie już tymi swoimi tematami. W tym temacie, w ostatnim poście masz info.. http://forum.cs-classic.pl/topic/17699-wszelkie-poprawkizmiany-na-serwerze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi