karmel1230 0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Aktywny' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:66667053' [AMXBans] Your IP: '94.42.135.152' [AMXBans] =============================================== Do końca mapy było 10 minut a admin zmienił mapkę na której miałem dobre perki i po zmianie mapy dostałem własnie otóż tego bana... Bardzo proszę o pozytywne rozważanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Z ip wynika że nie miałeś innego bana oprócz txt, chyba że masz zmienne ip. Z tego co widzę 19.06.2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=45387 dostałeś bana "Wstaw screeny na cs-classic.pl", nie dostałeś ub. Wchodząc na steam, nie wywaliło Cię. Ale Have widocznie sprawdził, i z tego powodu "aktywny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Tak z tego powodu jest on aktywny a zmieniłem mapę ponieważ amx się zwiesił i nie mogłem cie zbanować wstawisz swoje screeny wcześniej zrobione dostaniesz ub to nie będziesz banowany za aktywa tyle w tym temacie do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel1230 0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Co do zamknięcia a sprawdziłeś IP ??? On miał Steama ? On miał takie samo IP co ja >? Ile ja gram już na tym serwerze i ani razu nie dostałem bana za nic ? No ja tu nie rozumiem wogole ludzi ...? Po pierwsze ja mam Karmel a nie karmel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ip są zmienne wiec nie ma co po nich sprawdzać tego a po 2 nie problem wbić na ns mając steama i jeszcze istnieje takie coś jak rezerwacja nicku jeżeli tego nie zrobiłeś nie moja wina i ub nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel1230 0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 hmmm .?? jestem tutaj od 2012r. i mam 45001 lvl więc nie wiem po co miałbym czitować... Więc ja tu nie rozumiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 60 % osób na servie ma 45 lvl ja mam nawet 2 nie jest to wyczyn wbić a to ze jesteś od 2012 roku nie znaczy ze masz dostać ub wstawisz ssy to go dostaniesz i proszę nie spamuj narazie ban zostaje aktywny tyle ci mogę powiedzieć. Za darmo bana byś nie dostał. Pozdrawiam Have Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JesteFrixe 0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Have , nawet jesli mu zrobiles te ss to powinienes mu sprawdzic ip , bo ip sa inne a ktos mogl sie podszywac wiec to juz od wyzszej rangi zalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Gracz dostaje UB bo ja nie widzę aby miał aktywnego bana co jednie wcześniej zbanowany gracz miał podobny nick http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=45387 . Nie ma dowodów że to ci sami gracze. I jeszcze jedno można porównać 2 bany: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=48328 dzisiejszy http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=45234 sprzed kilku dni IP są takie same wiec wnioskuje że autora nie ma zmiennego IP+posiada STEAM. UB. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi