erewej 0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam , otóż mam mały problem chodzi o to że rano sobie grałem normalnie jak później wróciłem na server zaczęło pisać mi że jest wyłączony Ale na stronce tutaj pisze ze server jest włączony i normalnie grają inni A na shoutboxie nie moge pisać to zapytam tutaj : ))To ja mam coś z csem i mi nie pokazuje czy server jest wyłączony ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 zmień cs - http://download.cs-classic.pl/ Powinno pokazywać ci serwer ON. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erewej 0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Na pewno server jest włączony ????Wcześniej miałem też csa od was Ale usunąłem i zainstalowałem od nowa i nadal to samo * po połączeniu się z serverem przez konsolę piszę"You have been banned from this server" A bana nie dostawałem żadnego : )) Jedynie rano na ssy ale dostałem UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zmień csa, tak jak siwy napisał, dał Ci linka. Dziwne, że masz bana, daj nick z serwera swój + ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erewej 0 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 założyłem temat z złego konta alenick : LeperAdres IP — 91.222.148.3.co do zmiany csa to już pisałem Wcześniej też miałem ściągniętego cs-a od was Ale usunąłem i ściągnąłem z linku jeszcze raz , ale nie pomogło : (( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Miałeś 2x bana, ssy na forum. Masz 2x ub. Nie masz dodanego bana w bansie, więc nie wiem o co chodzi, nie możesz miec bana. "You have been banned from this server" taki powód bana zawsze wyskakuje za ping, a czy za coś jeszcze to nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 zgłoś się do mnie na PW, i idź na te 1 konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xray 2 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Usuń cinfig z cs'a i problem powinien zostać rozwiązany. Jak masz steama to w każdym folderze który wykorzystywany był np. Cstrike Cstrikepolish Itp... Ja też miałem taki problem na 2 serv (only dd2), a bana w amxxie nie było. Usunąłem i pomógło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi