asiunia 30 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nick: Asiunia ;*Powód: Od jakiegoś tygodnia mam problem z internetem... " Cl_Flush_Etinity_Packets " ... Dostawca internetu zamiast dostarczać 10Mb/s daje 1,7 także lipa.Okres trwania: Jak uda mi się to naprawić to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Bez zastanowienia zadzwoniłbym do dostawcy. Albo po prostu przez ten okres co miałaś mniejszą prędkość, zapłacił bym mu mniej. Ewidentnie blokuje Ci internet. Miałem taką sytuacje z moim dostawcą na radiówce, po wykonaniu telefonu jak ręką odjął. Spróbuj zadzwonić. Powodzonka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi