M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 1. Nick: M l o d z i a c z e k ;d2. Imię: Łukasz3. Wiek: 17.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/105. Mikrofon(Tak/Nie); Proste ze tak ! 6. Składka(Tak/Nie): Byyła.. Jak bedzie potrzeba to będzie znowu ;37. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/mlodziaczek/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Hmm.. Duzo cheatow lata.. ostatnio mam dużo wolnego czasu... Iiii Mimo tego ze mam 4h tylko.. lekko ponad to myslę ze dam rade ! 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy .. Od 2 do 12 h dziennie : ) Zależy od dnia .11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Robocze.. Too w sumie to samo co i w Weekendy u mnie od Rana do wieczora .. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Kilka Lat.. 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Miałem Admina u was na 45k . Myslę ze podołam ! .Edit. Jimmy.Tak jak up.. 4h niby na serwie.. ale myslę ze podołam.. A może chociaż okreś próbny ? ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 za malo na na ODD2 nawet nie kojarze Twojego niku , jestem na NIE , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Jimmy mordzio, znam Małolata od _ takiego . Wiem że potrafi przy nołfić, na 45k nie było mocnych na nas 2 ;] Karolek też go zna więc myślę żeby on się wypowiedział bo tutaj każdy będzie na nie z powodu wymagań. Ja jestem na tak. Godziny odrobi, a pomoc się przyda. ;] Pozdrówki. @@ Po co bić to 2-3 dni jeżeli można wbić w półtora? Znam go w rl'u, i jeżeli mówi że odbije godziny to odbije. ;] Admini są potrzebni, a to że ma 4h i składa podanie to tylko świadczy o tym że chce pomóc w rozwoju serwa. Patrzcie też na +, a nie odrazu nie, nie, nie. Ja jestem ciekaw co Karolek napisze, i czekam z niecierpliwością na jego wypowiedź. ;] Edytowane 28 Czerwca 2014 przez PaPkUu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekart 0 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 No tak, ale po coś są te wymagania... Co to za problem wbić ten limit w 2-3 dni i spokojnie złożyć podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Jimmy mordzio, znam Małolata od _ takiego . Wiem że potrafi przy nołfić, na 45k nie było mocnych na nas 2 ;] Karolek też go zna więc myślę żeby on się wypowiedział bo tutaj każdy będzie na nie z powodu wymagań. Ja jestem na tak. Godziny odrobi, a pomoc się przyda. ;] Pozdrówki. @@ Po co bić to 2-3 dni jeżeli można wbić w półtora? Znam go w rl'u, i jeżeli mówi że odbije godziny to odbije. ;] Admini są potrzebni, a to że ma 4h i składa podanie to tylko świadczy o tym że chce pomóc w rozwoju serwa. Patrzcie też na +, a nie odrazu nie, nie, nie. Ja jestem ciekaw co Karolek napisze, i czekam z niecierpliwością na jego wypowiedź. ;] Co nie zmienia faktu, że ma tylko 4h na swoim nicku, z czego podał jeszcze zły link do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi