Skocz do zawartości

MałoLat ?! :D

M l o d z i a c z e k ; d

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: M l o d z i a c z e k ;d
2. Imię: Łukasz
3. Wiek: 17.
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/10
5. Mikrofon(Tak/Nie); Proste ze tak ! :)
6. Składka(Tak/Nie):    Byyła.. Jak bedzie potrzeba to będzie znowu ;3
7. Link do swojego GT**:    http://www.gametracker.com/mlodziaczek/
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Hmm.. Duzo cheatow lata.. :) ostatnio mam dużo wolnego czasu... Iiii Mimo tego ze mam 4h tylko.. lekko ponad to myslę ze dam rade ! :)
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy .. Od 2 do 12 h dziennie : ) Zależy od dnia .
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Robocze.. Too w sumie to samo co i w Weekendy u mnie :) od Rana do wieczora .. :)
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Kilka Lat..
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Miałem Admina u was na 45k . Myslę ze podołam :) ! .

Edit.

Jimmy.
Tak jak up.. 4h niby na serwie.. :) ale myslę ze podołam.. A może chociaż okreś próbny ? ! :)

• Like 1

Jimmy mordzio, znam Małolata od _ takiego :D. Wiem że potrafi przy nołfić, na 45k nie było mocnych na nas 2 ;] Karolek też go zna więc myślę żeby on się wypowiedział bo tutaj każdy będzie na nie z powodu wymagań.

Ja jestem na tak. Godziny odrobi, a pomoc się przyda. ;]

Pozdrówki. :)

@@ Po co bić to 2-3 dni jeżeli można wbić w półtora? Znam go w rl'u, i jeżeli mówi że odbije godziny to odbije. ;] Admini są potrzebni, a to że ma 4h i składa podanie to tylko świadczy o tym że chce pomóc w rozwoju serwa. Patrzcie też na +, a nie odrazu nie, nie, nie. Ja jestem ciekaw co Karolek napisze, i czekam z niecierpliwością na jego wypowiedź. ;]

Edytowane przez PaPkUu

• Właściciel

Jimmy mordzio, znam Małolata od _ takiego :D. Wiem że potrafi przy nołfić, na 45k nie było mocnych na nas 2 ;] Karolek też go zna więc myślę żeby on się wypowiedział bo tutaj każdy będzie na nie z powodu wymagań.

Ja jestem na tak. Godziny odrobi, a pomoc się przyda. ;]

Pozdrówki. :)

@@ Po co bić to 2-3 dni jeżeli można wbić w półtora? Znam go w rl'u, i jeżeli mówi że odbije godziny to odbije. ;] Admini są potrzebni, a to że ma 4h i składa podanie to tylko świadczy o tym że chce pomóc w rozwoju serwa. Patrzcie też na +, a nie odrazu nie, nie, nie. Ja jestem ciekaw co Karolek napisze, i czekam z niecierpliwością na jego wypowiedź. ;]

Co nie zmienia faktu, że ma tylko 4h na swoim nicku, z czego podał jeszcze zły link do GT

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Na razie nie.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności