iss9 119 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 1. Nick:DarKAngeL 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): na flagi bcdefgijmntu dobre nawet 5. Mikrofon(Tak/Nie): TA ale nie mam po co mówić skoro na steamie cisnę a same ns 6. Składka (Tak/Nie): Ta 8 zł to nie jest kosmiczna cena 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/DarKAngeL/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: chce pomóc ogarnąć zm , skanowanie , nadużywanie bomb , lm itp rzeczy 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:47431489 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: różnie od 1 h do 2 może 3 w zależności czy na robote jade 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: różnie w godzinach porannych i czasami popołudniowych 12. Staż w grze counter strike 1.6: od 6 lat steam a szybciej ns czyli z 8 może więcej 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )** tak 3 serwery zm , ld4 serwer , jb serwer , zm hard , predator itp serwery ilość banów to tylko 3 na mnie 2 za kulturę z 2 miechy temu i ostatni za więcej lm niż można to aż tak duże przewinienia nie są 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Na tak -Wiek -Steam -Gt -Trochę ubogie podanie jak na 20-latka -Jednego tam bana wyłapałeś ode mnie za lm, ale to praktycznie nic -Na serverze praktycznie żadnych adminów nie ma, co wbije brak admina, Ja sam nie będę siedział 24h na servie. Są POTRZEBNI ADMINI. Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 ja siedzę tak samo non stop na servie xd potrafię dać 200 banów dziennie xd Oraz też jestem na tak ;p mi jeszcze nie podpadłeś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jestem na tak. Wymagania, steam, kultura itd. No właśnie 3lu my ze Skiperkiem nolifimy 24h/dobe a ciebie wcale nie widujemy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi