Rpk[*] 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Sprzedaje klucze do Steam (Cd-Key) za Sms zainteresowany pisz gg 45772757 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoOrFi 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Rpk[*], masz jakieś dowody że są działające? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SolisS 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Przepraszam, że się wtrące ale gdy sprzedajesz klucze do gier to powinieneś pokazać dowody, że kluczę działają co powiedział również kolega wyżej. Ale też powinieneś napisaćskąd je posiadasz ile wynosi cena etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 MoOrFi, 100 % ponieważ miałem zakładać serwerownie i miałem robić konkursy w których klucze steam do wygrania a klucze kupowałem na allegro od zaufanego zródła i działają bo sprzedałem już kilka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No nie wiem, pisałam ci wysłałam sms z kodem zwrotnym, wysłałam ci kod a ty nic, zrobileś się niedostępny, daje Ci czas do jutra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dlatego , najpierw dowody że masz . A skąd wiemy że można ci zaufać , co ? Dużo jest takich Typów , co kręcą dla hajsu . Ja wolę sobie kupić legalnie w sklepie grę , ale mieć pewność , że mnie nikt nie oszuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Brak ss'ow , brak dowodow , prawdopodobnie oszukujesz./cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi