Avicii xd 0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Szedłem za Teamem do szybu i odwracając się do tyłu zauważyłem team przeciwnej drużyny . Wróciłem się do tylu, rozwaliłem jednego gościa nożem i w tym Admina . Gdy wyszedłem z szybu to dostałem bana na 1h za "Kampienie w szybie" od Admina Dr.Katana. Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego dostałem bana i cieszyłbym się gdyby ktoś mógł mi odpowiedzieć za co go dostałem . Dodam, że bardzo się wkurzyłem po tym jak go dostałem, dlatego postanowiłem złożyć skargę ! ~ Nick w grze -> "Avicii" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaminowany15 5 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Twoje tłumaczenie jest nie jasne, oczywiście że będziesz się bronił, ale ok.. Dostałeś bana za kampe w szybie co nie jest dozwolone, szedłeś za teamem ? zauważyłeś przeciwną drużynę ? nic dziwnego że przeciwnicy tam byli skoro siedzieliście tak w kilka osób potem zamiast stamtąd zejść po wybiciu przeciwników ty siedziałeś dalej, stąd ten ban.. Gdzina czasu to nie tak wiele, szybciej pójdziesz spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avicii xd 0 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Strzelali we mnie i co miałem robić?! uciekać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 po pierwsze masz zastosować wzór po drugie, to skarga ? czy prośba o UB po trzecie, jak wejdziesz do szyby to przechodzisz albo wychodzisz, bo jak bedziesz stal z 2sek to juz wchodzi pod kampe. Ale z tego co mowisz to admin cie zbanowal po tym co go zabiles, tez admin gral i nie widzial co wczesniej robiles. Więc skarga nie słuszna, a ban także. Katana / zaminowany ban idzie pierwsze na 30min nawet po ostrzeżeniu, czemu walisz 1h? Skróciłbym bana o 30min ale sie już skonczyl 4 min temu. Regulamin do przeczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi