Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam. Ostatnio myślałem, dlaczego u nas na sieci nie ma rangi "Junior Admin Serwera"... Otóż od sierpnia będę miał bardzo mało czasu na zajmowanie się serwerem. Karol i rybak mają swoje obowiązki, życie prywatne jak i swoje serwery, którymi muszą się zajmowac. Więc wpadłem na taki pomysł ( był już bodajże ruszany ten temat z jakimś H@ sieci ) żeby dodac tą rangę. Często jakiś Opiekun serwera po prostu ma jakiś wyjazd / nie może byc obecny.. To wtedy mamy już Junior Admina Serwera i on przejmuje obowiązki na określony czas, wgraj akieś mapy, rs, przyjmie jakiegoś admina, zabierze itd. Wraca opiekun, przejmuje władze i swoje obowiązki.. Junior Admin oprócz zastępowania opiekuna, zajmowałby się też działem serwera na którym jest Juniorem. Na przykład w podaniu na admina byłby jego głos prawie tak samo ważny jak opiekuna. Rozpatrzał by skargi itd. Jak dla mnie i nie tylko dla mnie, propozycja jest super. Mam nadzieje ,że każdy zrozumiał. Jak są jakieś błędy, to przepraszam lecz jestem już dziś "zajechany" Pozdrawiam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Bardzo dobry pomysł (wreszcie ta morda na coś wpadła) :tongue: , jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ja tez jestem ZA. Bardzo fajny pomysł na takie okoliczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacK SpaRRoW 10 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jestem za pomysł bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jestem jak najbardziej ZA i zgłaszam się na chętnego jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Oczywiscie to opiekun by wybierał juniora. Jakis konkurs i tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpada, niestety muszę odmówić. Nie zamierzam rzucać rangami tego typu, bo potem jak coś sie stanie to nie będzie winnego. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi