Chujus Waleczny 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 1. Nick:Chujus Waleczny2. Imię:Kacper3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8-105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Jeśli będzie taka potrzeba7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Chujus%20Waleczny/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:A wiec interesuje się sportem i troche informatyka. Myślę że jestem odpowiednia osobą na to stanowisko gdyż jestem często na servie. A niestety "odpaly" psuja nam cała zabawę , wiele osub ma komende wyrzsza niz jest ona doposzczalna .9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-6h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Jestem Praktycznie co dzienie na servwie 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForPerfecT 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Hmm...Po pierwsze popraw ortografy.A tak do podania to: +Chłopak się stara +Jest często na serwerze -Posty nadrób szybko +Wiek +Myślę,że ogarnie z pomocą graczy Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Na nie, nie byłeś adminem a napisałeś amx 8-10 w co wątpie bo nie wiesz jak to jest w praktyce skoro adminem nie byłeś. Konto jest dla podania, zrób 5 reklam, A niestety "odpaly" psuja nam cała zabawę , wiele osub ma komende wyrzsza niz jest ona doposzczalna . ortografia też do mnie nie przemawia. A więc tak, zdobądź 10 sensownych, pomocnych postów min. posiedź trochę na forum żeby ludzie cię rozpoznawali i popracuj nad amx a w tym Ci może pomóc Papku albo twój inny znajomy i będę na tak, zapraszam za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaminowany15 5 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 + za aktywność na serwie, ale reszta niestety nie przekonuję, na razie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Ortografia to po pierwsze, wymagania to drugie.. Popraw to, złóż podanie za dwa tygodnie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi