Trevor 29 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 1. Nick:Trevor2. Imię:Marcin3. Wiek: 15 lat ,ale nie martwcie się jestem ogarnięty 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/10,ale szybko się uczę5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=Trevor&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Miły,pomocny,nie przeklinam.Staram się być na serwerze w miarę często,czasami bywa że na serwerze nie ma admina a jest cheater.Chciałbym uniknąć takich sytuacji,więc pomyślałem że dodatkowy admin się przyda 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie posiadam,posiadać nie zamierzam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Dziennie ok.4h,w zależności jak napięty mam grafik ale min.4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:W wakacje w godzinach porannych,po południu i wieczorem.Kiedy mam szkołę po południu i wieczorem.W weekend rano,po południu i wieczorem.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie,ale szybko się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dużo pomaga na serwerze, zgłasza na u@, można z nim porozmawiać. Jestem na tak. Spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Często Cie widuje na serwerze, pomocny, kultura jest. Masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Na plus: pomocny, ma mikro.Minus: WIEK, brak steam, brak doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja jestem na tak. Wiek ujdzie. Steam? Nie jest obowiązkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Na wiek mozna przymknac oko, bo gracz mimo tego jest bardzo ogarniety. Zawsze pełna kulturka, pomoga nam adminom w wylapywaniu cziterow. Ode mnie duze tak, takich ludzi tu potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Komunikatywny gracz, co do wieku niby 15 ale jakoś po zachowaniu nigdy nie pokazał by reprezentował jakieś gówniarstwo. Więc ja jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nie no myślałem że ty masz coś więcej a nie 15, ale mniejsza o to. Podanie - Wszystko OK, godziny, składka. Tyle że to jest konto do podania. Zaglądaj częściej na forum, Wypowiadaj sie w dziale DD2. Sprawdzaj Prośby o UB, bo to ważne jak masz admina. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 oczywiscie ze jestem na TAK powtarzac wszystkich powodow nie bede zrobili to zamnie koledzy pozdrawiam 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan B 1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 tak często cie widuje udzielasz sie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasoN 13 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Cóż mogę dodać, wszyscy są na tak to czemu ja miałbym być na nie? Wymagania spełniasz, tylko te konto na forum, ale da się nadrobić, ważniejszy jest pobyt na serwerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Odnośnie tego GameTrackera. Chciałbym dodać, jakby ktoś miał wątpliwości wczoraj nastąpił reset wszystkich danych ( Kille, przegrane minuty, itd. ). Więc GT jest w tym przypadku "zbędny". ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jestem na TAK powody up@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę pisać na PW. Godziny się zgadzają Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi