SzypkiWonsz 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Mam pytanko kupilem wczoraj Vip na nick SzypkiWonsz na steam id , 15 dni i nadal go nie mam grajac na serverze. Pyt. jak go aktywować Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Czekaj na zmiane mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzypkiWonsz 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 no i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pisał że wczoraj, Wonsz, wpisałeś w konsole hasło, czyli setinfo _pw "twoje hasło" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzypkiWonsz 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 nie wpisywałem zadnego hasła bo kupowałem na steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 aha to nie wiem czemu nie działa, napisz do @-_- << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzypkiWonsz 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 do kogo? :PP nie znam tu ludzi bo jestem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 dałem ci link do jego profilu, naciśnij tylko @-_- <KLIK, i pisz wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pisz na PW do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi