Ilonez 779 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Drużyna nazywa się "The dead and cold" Jej członkowie na razie to: -Skiperek (kapitan) -Ilonez -DawciOo (nie ma pewności) Potrzeba co najmniej dwóch osób jeszcze. Wzór do zapisu: Imię: Wiek: Nick na zm: Ilość godzin na zm/ewentualnie link do GT: Staż gry: Dlaczego akurat ty: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Imięławek Wiek:21 Nick na zm: 3lu Ilość godzin na zm/ewentualnie link do GT:Niestety nie mogę podać linku do Gt ponieważ został zresetowany (Ale mam ponad 500h przegranych na servie.) Staż gry: 5-6 lat Dlaczego akurat ty: Ponieważ szukacie osób do turnieju , można wygrać (Counter-stricke Global Offensive) i Reprezentuję zmmoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Imię:Dawid Wiek:17 Nick na zm:Mucha Ilość godzin na zm/ewentualnie link do GT:z powodu bycia na komórce nie jestem w stanie podać liczby godzin ale około 80 na pewno Staż gry:6 lat gram już w CS Dlaczego akurat ty:mógłbym się przydać a dzięki wieloletniemu doświadczeniu zebtanemu z różnych serwerów jestem w stanie pomoc wam wygrać tę zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Imię: TomekWiek:16Nick na zm: RuskieeIlość godzin na zm/ewentualnie link do GT: ze 100Staż gry: 6 lat gram już w CSDlaczego akurat ty: nw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--LOWELAS-- 0 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Imię:Dominik Wiek:15 Nick na zm:--LOWELAS-- Ilość godzin na zm/ewentualnie link do GT: Będzie ok 120h Staż gry:Jeżeli w CS to ok 3-4lat ,a jeżeli ZM to ok półtora roku z przerwami Dlaczego akurat ty: Ponieważ był by to dla mnie zaszczyt reprezentować ZM Mod i mam duże doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zapisy sa juz zamkniete:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 tak tylko nie ma kto zamknąć tematu tego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi