SmakJointaa 1 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 1. Nick: Smak Jointa : D2. Imię: Mateusz3. Wiek**: 174. Poziom na Diablo**: 52,39,33,31 itd....5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7-86. Mikrofon(Tak/Nie): Obecnie nie posiadam7. Składka(Tak/Nie)**: Jeżeli obowiązkowa to oczywiście.8. Link do swojego GT**: z tego co widzę to był reset, ale 50 godzin miałem przegrane lekkim.... xD http://www.gametracker.com/player/Smak%20Jointa%20%3A%20D/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Na serwerze spędzam bardzo dużo czasu, szczegówlnie rano, i trafia mnie gdy widzę odpała i nic nie mogę z tym zrobić, na serwerze w ciągu ostatnich dni w ogóle nie widać admina, a cziterów z dnia na dzień więcej, wiem że nie mam zbyt dobrej opinii na serwerze, ale nie interesuje kto jakie ma zdanie o mnie. Wiem też że często ponosiły mnie emocje i temu nie zaprzeczę. Decyzja należy do was...10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): niszczara16 nie gram na steam bo mam radiówkę i są nieziemskie lagi11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Minimum 2 godziny dziennie będę grał, tym bardziej że teraz są wakacje.12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Zależy od tego czy mam robote i czy się ucze, gram i w tygodniu i w weekend 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: ponad 4 lata.14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie raz nie dwa "a admin powinien mieć STEAM" Mieć a na nim grać to dwie inne rzeczy więc na przyszłość precyzuj swoją wypowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Czesto go widze Nie zauwazylem u niego nic zlego z zachowaniem Pozatym ma racje malo adminow widac lub sie mijamy wiec sie przyda Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 a ja jestem na wielkie NIE, często używa wulgarnych słów, wyzywa graczy/admina, zachowuje się jak dziecko na serwerze " Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): niszczara16 nie gram na steam bo mam radiówkę i są nieziemskie lagi " błache wytłumaczenie jak dla mnie, Tyle lat miałem radiówkę i jakoś na STEAM grałem, a admin powinien mieć STEAM jak dla mnie ale H@ zrobi jak zechce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::sQubanY::. 0 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja jestem na tak ogarnięty potrafi się zachować i co najlepsze jest często na serwerze i pomaga graczom jak o coś pytają, ale mógłby zacząć grać na steam bo na forum rzadko odpisuje a jak by był jakiś cziter to na steam mu ktoś napisze i by (może) wbił . TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Rozumiem, ostatnio też się denerwuję na adminów bo z aktywnością u nich jest masakrycznie. Nie którzy sa na "zwolnieniu".. Niestety, ale muszę Cię odrzucic. Ostatnio pokazałeś "pazurki" do 07 zglos sie. Spróbuj za tydzień, bądź 2 tygodnie, popraw zachowanie, bądź aktywny na forum jak i w grze. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zostało odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi