pikasso9090 1 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 10/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 7/10 ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Slit prace ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 łooo ; ) piękne , ładne światło i barwy. Dobre ujęcia .. z żabcią ciekawe lub z dmuchawcem. Tylko w tym lesie troche słabe zdj ;> mało ośwetlone są. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ładnie boskie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Bardzo ładnie, zgadzam się z Maksymalnienieobecną jeżeli chodzi o las, strasznie podoba mi się ostatnie ujęcie. Jakim aparatem wykonujesz zdjęcia? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 kreatywne zdj, gratuluje xd śliczny pies xdd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Bardzo ładnie, zgadzam się z Maksymalnienieobecną jeżeli chodzi o las, strasznie podoba mi się ostatnie ujęcie. Jakim aparatem wykonujesz zdjęcia? Z tym lasem to bardziej chodziło o słońce i o kolory. A aparat to kompakt fujifilm. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Z tym lasem to bardziej chodziło o słońce i o kolory. A aparat to kompakt fujifilm. Rozumiem rozumiem Staraj się używać filtrów fotograficznych, dają bardzo dużo możliwości manipulacji światłem oraz barwą. Photoshop rządzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 5. Kocham <3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Rozumiem rozumiem Staraj się używać filtrów fotograficznych, dają bardzo dużo możliwości manipulacji światłem oraz barwą. Photoshop rządzi Aaa tam photoshop. Mam większą satysfakcję jak nie przerobię zdjęcia i bez przeróbki fajnie wygląda Kocham <3 Mam 2 sygnaturki do oceny: 1. 2. są takie inne niż robiłam. xd 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 ciekawy pomysł. Fajne, fajne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 No no dobre w 1 ciekawe przeslanie:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi