---Kamil--- 0 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Twój nick:-K4m!l-Nick podejrzanego:Le!toIP podejrzanego:5.134.65.240Data (dzień, gg:mm) zajścia:5 lipca 2014 około godziny 20:30Twoje demo:http://speedy.sh/vnr8Q/LE-TO.demRodzaj czita:aim lub no recoil (nie jestem pewien)Czasy podejrzanych akcji:koleś trafiał w każdego (nie zawsze w heada) za każdym razem IP /Nazwa serwera:193.33.177.101:27156 / Only dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versatile` 11 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Powinna się wstydzić cała administracja, bo gracz ten jest top1 i w sumie nie przywiązywałem do niego znacznej uwagi, ale jak wszyscy zaczęli płakać i powstała żałoba na serwerze to zerknąłem na niego i od razu wiedziałem, że ten człowiek świadomy lub mniej czymś się wspomaga. Wszystko widać na demkach i jego dziwne rozrzuty w górę + szybkie strzały. Jestem zdziwiony, że było tylu adminów i przez tak długi okres czasu nikt go nie banował i nie raczył pokazać demka na forum, często pisano, że jest czysty. Sprawdziłem jego top i 75% HS to bardzo wysoki wynik, ale możliwy, jednak bardziej ktoś doświadczony nawet by przez 5 sekund się nie zastanawiał nad zbanowaniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dokładnie. Ale Administracja na DD2 spadła na same dno. Również widziałem, że gracz powyżej lata odpał, wręcz AimBot. Ale oczywiście nie mogłem nic zrobić, ponieważ chwilowo nie mogę pełnić "flag" adminowskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Leito zbanowany, a Ty mała, nie udzielaj się w takich tematach dopóki nie wyjaśnią twojej sprawy. Tyle w temacie, pozdrówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi