bieberlOve[x] 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam . Pokaże Wam jak szybko i myślę, że w najprostszy sposób pozbyć się tła z obrazka. Więc zaczynajmy ! 1. Otwieramy jakiś obrazek w postaci warstwy nie najpierw tło, a później obrazek tylko od razu obrazek . U mnie np . będzie ten 2. Gdy już mamy otworzony nasz obraz. Wybieramy warstwy. 3. Później wybieramy "Różdżkę" 4. Następnie klikamy na nasze tło ( w moim przypadku białe ) . Powinno wyglądać to m.in. tak: 5. Następnie wybieramy "Gumkę" . I ścieramy 6. Powinno wyglądać im.in tak : 7. Zapisujemy Plik --->Zapisz jako ---> .png 8.Koniec Źródło : www.cs-santos.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 niezle skopiowane z innego forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Białe tło to można łatwo usunąć, gorzej jak jest bardziej skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULL87 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Najtrudniej równo to wyciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ciekawe czy by mi się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 BULL87, Trening czyni mistrza słyszałeś o tym kiedyś ?? !! niezlyLOL., Czemu tak twierdzisz jak widziałaś taki coś daj link na forum a nie odrzu ją oczerniasz ja w nią wierzę to jest przyszłość naszej serwerowni w wieku 12 lat takie żeczy . Ona Jest Kotem !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 prosze o to dowody http://cs-gra.pl/topics64/jak-pozbyc-sie-tla-z-obrazka-gimp-vt52672.htmsory za reklame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 U nie ładnie nie ładnie mogłaś chociaż napisać zrudłO.Taka mała kara powinna być +1 Warn !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Sabina nie ładnie , zostajesz ukarana warnem . Jak już chcesz pomóc to staraj się sama to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Zamykam bo robi się spam. NiezlyLOL i Sabinka.. załatwiajcie takie rzeczy na PW a nie nabijacie posty i robicie śmietnik w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi