bieberlOve[x] 0 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Witam . Pokaże Wam jak szybko i myślę, że w najprostszy sposób pozbyć się tła z obrazka. Więc zaczynajmy ! 1. Otwieramy jakiś obrazek w postaci warstwy nie najpierw tło, a później obrazek tylko od razu obrazek . U mnie np . będzie ten 2. Gdy już mamy otworzony nasz obraz. Wybieramy warstwy. 3. Później wybieramy "Różdżkę" 4. Następnie klikamy na nasze tło ( w moim przypadku białe ) . Powinno wyglądać to m.in. tak: 5. Następnie wybieramy "Gumkę" . I ścieramy 6. Powinno wyglądać im.in tak : 7. Zapisujemy Plik --->Zapisz jako ---> .png 8.Koniec Źródło : www.cs-santos.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 niezle skopiowane z innego forum ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiLL 74 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Białe tło to można łatwo usunąć, gorzej jak jest bardziej skomplikowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULL87 0 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Najtrudniej równo to wyciąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
[*] Matko Dymacz 0 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Ciekawe czy by mi się udało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rpk[*] 0 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 BULL87, Trening czyni mistrza słyszałeś o tym kiedyś ?? !! niezlyLOL., Czemu tak twierdzisz jak widziałaś taki coś daj link na forum a nie odrzu ją oczerniasz ja w nią wierzę to jest przyszłość naszej serwerowni w wieku 12 lat takie żeczy . Ona Jest Kotem !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 prosze o to dowody http://cs-gra.pl/topics64/jak-pozbyc-sie-tla-z-obrazka-gimp-vt52672.htmsory za reklame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rpk[*] 0 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 U nie ładnie nie ładnie mogłaś chociaż napisać zrudłO.Taka mała kara powinna być +1 Warn !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Politechnik 0 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Sabina nie ładnie , zostajesz ukarana warnem . Jak już chcesz pomóc to staraj się sama to zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Zamykam bo robi się spam. NiezlyLOL i Sabinka.. załatwiajcie takie rzeczy na PW a nie nabijacie posty i robicie śmietnik w temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts