Tsunami*.* 0 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Chyba będziemy musieli się pożegnać. Chciałbym wam powiedzieć czemu. Dostałem bana zeby wstawic ss'y na forum a nie wiedziałem jak to sie robi. Pytałem Admina gemcia jak zrobić ss'y i mi częściowo pomógł. Zrobiłem sobie ss'y ale było 17-20 godzina, a bana dostałem o 14. męczyłem sie z tym zeby zrobić sobie ss'y 3 godziny i wstawić na UB. Ale Soot który mnie nie zna nie wie ze grałem uczciwie napisał ze grałem na WH. Cały serwer #6 może potwierdzić ze nie naginam wcale zasad. Bardzo sie przywiązałem do tego serwera i chciałbym aby admini mnie zrozumieli aby w jakiś sposób cofnęli bana. zebyście wiedzieli łzy mi lecą jak to pisze. Ale jak nic sie nie będzie dało cofnąć to raczej juz nigdzy nie będe grać w cs. Chciał bym pozdrowić Najlepszego kumpla z serwera #6 Pebble. I jeszcze raz proszę Cofnijcie tego bana . Nie chce się zwami żegnać !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ehh.... Kup sobie unbana masz link na gg Po drugie gracze się skarżyli że coś masz to poobserwowałem Cię i zauważyłem kilka podejrzanych to zrobiłem ss'y, nie wiem po co ta szopka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Co dostałeś bana żeby wstawić ss-y i nie potrafiłeś tego zrobić ? Na forum masz parę poradników jak to zrobić wystarczyło poczytać. Po 2 jak dostałeś ban to dlaczego nie wstawiłeś tych ss-ów co miałeś zrobione ? tylko wstawiłeś jakieś wgl inne i to jeszcze (nie wiem czy dobrze zrozumiałem) robione przez siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsunami*.* 0 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Po 2 jak dostałeś ban to dlaczego nie wstawiłeś tych ss-ów co miałeś zrobione ? jakie ss'y po banie ? gdzie one sie zapisują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ja dostałem bana ? Masz poradnik w prośbach o UB tam masz wszystko zawarte jak znaleźć ssy. Ps: nie spamuj tak bo jak na razie to nic ci nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsunami*.* 0 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Tak wgl nikt mi ss'ów nie robił bo zadnego w cstrike nie mam zapisanych (zadnych!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Każdy odpał tak mówi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 @UP Nie każdy, uwierz mi. Kiedy miałem z 13 lat, dostałem perma i także ssów nie znalazłem (była to wina windowsa visty, bo nie pozwalał mi ssów zapisywać) Co do zbanowanego. Admin robi Ci ss'y, które masz w cstrike, a jeśli nie zajrzyj w common, mi sie tam zapisują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Słuchaj, przesłałem ci wczoraj linka jak znaleźć ss'y i co ? nawet nie zajrzałeś pewnie a teraz się tłumaczysz że nie wiesz jak to się robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Żegnaj nigdy nie widziałem jak grałeś ale ja bym ci dał ub ale warunek był by taki żebyś zawsze jak grał robił demko i wrzucać komuś na dowód że nie oszukujesz ale kto by to sprawdzał raczej ub nie dostaniesz trzymaj się i przez jeden błąd nie rezygnuj z gry CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Na forum jest parę poradników o ss ... Jeżeli nie rozumiesz co jest napisane wbij a yt tam też na pewno jest jakaś mowa o ss. Skoro Gemciu o ile dobrze rozumiem zrobił ci ss to wejdź do folderu cstrike chyba i tam będą. Poza tym jak dostałeś link od gemka na temat ss to radzę skorzystać mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Zamknijcie Temat bo tylko spam bedzie sie robił.Narka żegnamy Cie a w przyszłości mniej czituj. Narkaaaa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Widać że chłopak nie ma pojęcia o ss'ach. Przyznaj się tu albo na pw że grałeś na wh/aimie czy co tam jeszcze. Zawsze możesz wykupić na gg ub nie pamiętam ceny tylko -,- I nie potrzebna ta cała szopka że ci się łzy w oku kręcą bo nikogo to nie rusza Wstaw ss'y gemcia albo pisz na gg o ub i tyle. Z cs'em nie musisz kończyć po czymś takim xDD Jest jeszcze tyle serwerów w Polsce że znajdziesz coś dla sb. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi