ssj123 0 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Nick: BLondYnLink do SSów: Nie mam ssów bo ktoś dostał bana na mój nick i nie wstawił ssów Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BLondYn [AMXBans] Powod : ' Aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 25385040 ' [AMXBans] [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Serwer: #1[uPDATE 6.07][CoD 350 LvL]Cs-Classic.pl[EXPx2 22-11][VIP 4-12][Call Of Duty] (de_dust2)Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=52377 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Nie było żadnego bana na nick. Dostałeś od Neo http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=51171 . A aktywny na SteamID. Wyjaśnisz to jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssj123 0 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To jak to możliwe że dostałem 03.07.2014r. bana jak wczoraj grałem i wczoraj zostałem bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=52377 i żadnych ssów nic nie miałem i jak widać dostałem bana na steam a w tym linku co podałeś nie ma informacji na co ten ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssj123 0 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Parę osób by potwierdziło że czysty jestem bo nigdy sie nie odpalam i już miałem nawet tu z 5 jak nie więcej banów i wstawiałem ss;y i byłem czysty.Więc nie wiem co mam zrobić żeby mieć UB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Z BlondYn'em nieraz grałem i obserwowałem go czasami, mógłbym sobie dać "głowę obciąć", że jest on czysty. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 *_* Ukryłem twój komentarz ponieważ jest on zbędny, następnym razem dostaniesz warna za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Znam Blondyna i mogę zaświadczyć że ów gracz grywa tylko na Steam i w żaden sposób nie oszukuje w czasie rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie wiem dlaczego dostałeś bana z powodem aktywny jak a AmxBans nie masz żadnego innego bana na twoje ip jaki sid oprócz tego teraźniejszego. Mógł Admin się pomylić albo nacisnął sobie przez przypadek nie to co powinno być. Także dostajesz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi