MichaL :) 4 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Siema mam taki problem. Kupiłem dzisiaj rano vipa. Wszystko ok gram sb( odczekuje 1 mapkę). Mapka minęła i wyskakuje mi taki komunikat: ''Write iff you wanna play in VIP (setinfo _pw ''your password''). a wczesniej przed wejsciem na serwa wpisywałem juz to hasło tak jak pisało w sklepiku. A na konto nie moge wejsc. Kiedyś juz tutaj grałem i jak kupiłem premke to tez trzeba było takie coś wpisać i normalnie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 bo MichaL gdy włączasz cs to nie wchodzisz na server od razu tylko przed wejściem na server musisz wejść w konsole i wpisać setinfo _pw ,,hasło'' ale dokładnie wpisać hasło i powinieneś wejść na luzie Spróbuj tak. Raz Ci chyba błąd wyskoczy a za drugim razem normalnie wbijesz ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tak własnie robie odpalam waszego cs wchodze w konsole wklepuje ten tekst wchodze na serwa i cały czas to samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Znając szczęście masz rezerwacje slota lub jakąś inną usługę typu slot, admin, itd z innym hasłem. Wtedy pretensje proszę mieć do siebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Temat można zamknąć dziękuje wamza pomoc wklepałem ten tekst tylko w inny sposob setinfo _pw haslo. Bez zadnych ,,/'' i działa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi