Szybki Bartek 2 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dostalem od kon1a perma. Zrobil mi ss'y wszedlem na serwer i mnie nie wyrzucilo przez chwile po czym dostalem aktywnego. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=52668. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nIu 13 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 nie wyrzucilo Cie ... dostales ode mnie ss-y po czym normalnie wchodzisz sobie na serwer ... dostales perma za aktywnego ! po czym wchodzisz ponownie na serwer i musze Cie kickowac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki Bartek 2 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Przecież sam Ci mówiłem ze mnie nie wyrzuca. A chciałem ogarnąć wycinek z konsoli PS. nie mam haksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi