Young 2 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Nick, ip, platforma:#8 Skoku 83.28.226.77 Nonsteam Demko: http://speedy.sh/7hdgk/skoku.dem Demko2: http://speedy.sh/sJZaR/skoku2.dem dorzucam 2 demko, jest nudne jak flaki z olejem, dobra jest tylko 1 akcja z piorunem w jego wykonaniu. Rozpiska: w 1 rundzie niewiele widać, bo zaraz padł. w 2 najpierw patrzył po ścianach, potem wyczaił gracza jeszcze zza skrzyni, ostateczna akcja z ninja rozwiała moje wątpliwości. wypatrzył go wychodzącego bezbłędnie, a potem jeszcze gonił go celownikiem po skrzynce i ścianie. Cheatów nie toleruje.. Dla mnie wh, reszta w wasze ręce. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Young 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 dobra robota Young ja przed chwilą wbiłem na server bo zobaczyłem, że on gra wbiłem odrazu na speca i po chwili wyskoczył mi komunikat że Skoku użył klawiszu F12 po czym po chwili uciekł z servera .. więc coś musi być na rzeczy demko podejrzane ta akcja podejrzana jak dla mnie koleś do ewidentnego zbanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 cytat z amxbans "Jest już aktywny!" i nie da się nadać bana, jeżeli będzie na serwerze skopiujcie Steam ID jak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Wszedłem na serwer, skoku grał, po czym napisałem cześc skoku, odpisał: o jesteś, po czym co się stało? Skoku nacisnął F12 Gracz został zbanowany na serwerze. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi