YeS? 16 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Siema, odchodze z Cs-classic , poniewaz nie mam chęci na grę juz w cs <3 Bylo super ale niestety to juz koniec Jestem z wami juz troszkę może miałem przerwę ale zawsze wracałem ale dziś postanowiłem skonczyć z graniem ogolnie w nic nie bd grał ponieważ mi się juz nie chce .Lata mijają Bardzo chcę podziękować tym co się z nimi dobrze grało Najbardziej Lubie Cod 350 -bo tam poznałem dobrych kolegów i kolezanek Ale pózniej Myslałem ze czas przejść na inny serwer FFA Spędziłem na tych 2 dobrych serwach najwiecej czasu jak mogło się I Przepraszam ze odchodze ale wiecie nie ma chęci do grania Ale myslę ze za jakiś czas wróci wena do gry Pozdrawiam Ludzi tych co najbardziej poznałem Kilerrek -Skype Pamietasz Madzia zawsze pomagała Rybak dobry h@ serwa można się z nim dogadać ":)Papku -Własnie ty Życzę ci powodzenia w opiekowania serwera Damian Szkoda Ze nie udało się zagrać turnieju i wygrac 10 euro --Obiecane I innych ludzi co poznałem Dużo pisania ale wszystkich innych co nie wymieniłem to też pozdrawiam i siemanko:)Rodziny Się nie traci <3Cs-Classic Do konća Narazie i udanej gry <3Trzymajcie się bd tęsknił Przeczytaj to Kilerek Yo <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Podziękowania i dla Ciebie za wspólną gre. Do zobaczenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Powodzenia w realu i może powrotu na stare śmieci serwer będzie stał i czekał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 No cześć :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dzięki i powodzonka w życiu prywatnym. Zaglądaj czasami do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Narazie mi też się kiedyś znudził cs nie grałem przez kilka miechów a teraz znów gram CS nigdy nie unikniesz to jest niczym narkotyk kiedyś na pewno wrócisz może nie do 1.6 tylko GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Wracaj bo 10 euro czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jak bd te turnieje to moge zagrac A takto nie chce mi się 10 euro <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Każdy tak mówi, że lata mijają.. ale później miło się wraca Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Teraz się żegnamy a za rok znowu będziemy się witać Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriginalHazze 12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 3maj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorliwa Staruszka 0 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Strzałeczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi