Skocz do zawartości

Podanie bestz

bestz!

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: bestz
2. Imię: Krzysztof
3. Wiek: 29
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 7/10
5. Mikrofon(Tak/Nie) TAK - ale z racji tego że strasznie irytuje to moją kobietę to używam go jak muszę :), albo jak Jej nie ma w domu.
6. Składka(Tak/Nie): No  problemo.
7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/bestz/193.33.177.101:27156/ ale wydaje mi się że reset Gt mieliście bo miałem dużo więcej.
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Przeważnie pogrywam wieczorami 19-23 i często ktoś lata odpalony, i akurat admina nie ma, z racji tego że jestem adminem na innym serwie już kupę czasu to aż krew zalewa, że nie mogę nic zrobić, gram tu już trochę i chcę pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze, adminowanie na 2 serwerach w ogóle nie będzie ze sobą kolidować (byłem adminem na 4 serwach), Co do mnie to dużo trenuję, jestem dość wysportowany (zawód żołnierz), służę radami treningowymi, po za tym zajmuję się rodzinką xD córa + żonka:P,  w cs'a lubie pogrywać w wolnym czasie.

Doświadczenie mam duże i na forum i na sewerze, nagranie i rozpisanie demka to zero problemu, na forum bedę wchodził co dziennie lecz nie lubię na siłę się wypowiadać, dlatego mam mało postów u was, myślę że z postami nadrobię jak się za cziterów wezmę.
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0 : 0 : 59446401, http://banid.pl/kto?to=0:0:59446401
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: pogrywam wieczorami 19-23, w weekendy też wejde pograć , myślę że średnio1-3h
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 19-23 , w weekend w różnych porach, czasem od rana do wieczora,
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: myślę że początki były z 10 lat temu, od tamtej pory mam sentyment do Cs'a , a tak regularnie to od 3-4 lat gości na pulpicie mojego komputera
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAK, jestem adminem na innej sieci, i mam nadzieję że nie jest to problem.

jestem na TAK a masz odemnie mega + za to ze jestes wojskowy ( lubie militarie ) to takie ciche umilowanie :P wymagania jak najbardziej sa , reset GT byl z powodu konkursu Urodzinowego Serwera , no i co tu duzo pisac , dozobaczenia w " Ekipie " ;) pzdr 5 !

• Like 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Proszę napisać na PW. Przyjęty

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności