kropka. ;* 26 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 1.Twój Nick: kropka. ;* 2.Nick admina/gracza który zawinił: - 3.Admin/Gracz : - 4.Data i godzina: - 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): - 6.Opis sytuacji: Witam. Chciałam pograć na waszym serwerze dd2 ale niestety w konsoli wyświetliła mi się informacja, że mam bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ProKoXik [AMXBans] Powod : ' REKLAMA ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 62.87.160.158 ' Gram na steamie, najwidoczniej ip się pokryło. Mój SID: STEAM_0:1:9940184. Proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie tutaj, napisz w tym dziale: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi