kropka. ;* 26 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Nick: kropka. ;*Link do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ProKoXik [AMXBans] Powod : ' REKLAMA ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' Serwer: DD2 Link do bana: Chciałam zagrać u was na Only DD2, w konsoli pojawiła mi się taka informacja. Gram na steam, ip prawdopodobnie się pokryło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Posiadasz Steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 posiada steam, widziałem ją na dd2. ProKoxik dostał bana w marcu, więc nie wiem dlaczego teraz to zgłaszasz, zmienne ip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tak, posiadam steam. Nie mam zmiennego ip, nie wiem dlaczego dopiero teraz wyskoczyła mi taka informacja z jego banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Podaj Steam id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 STEAM_0:1:9940184 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Udanych fragów. Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi