Tymbarkowy 52 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nick: TymbarkowyLink do SSów: Nie ma. Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:764776969' [AMXBans] Your IP: '87.116.206.190' [AMXBans] ======================================= Serwer: ODD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=53367 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Prosze admina banujacego o wstawienie demka z rozpiska. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Zaniepokoiło mnie to, że zgodnie z treścią zgłoszeń posiadał 2 długie bronie. Po analizie uważam, że Tymbarkowy, posiadając Vipa wykorzystuje wybór broni w późniejszym czasie niż tuż po respawnie. W związku z powyższym demko zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dobre !!!! To ze uzywam menu VIPA w pozniejszym etapie rundy to nie oznacza ze czituje ! I powiedz mi gdzie jest regulmin ktory nie pozwala na to abym mogl uzywac VIPA kiedy zechce w kazdej napotkanej sytuacji. Za VP'a place tak wiec z niego korzystam.... Powiedz mi jaki morał był by z kupna VIP'a gdzie nie mozesz pozniej aktywowac sobie innej broni ale tylko na respawnie. !!!! Przeciez mam kase gdzie moge sobie kupic bron ! to po co VIP tak.... Ale placac za Vipa korzystam... np w sytuacjach gdzie na froncie brakuje ammo z automatu aktywuje nastepna bron i mam odnowione ammo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Proponuje warna za zbędną wypowiedź. Moja wyjaśniała wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Tymbark zgłasza się do Karolka ( -_- ). A ja temat zamykam żebym nie było spamu niepotrzebnymi postami. Zobaczymy co na to nasz h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lipca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi