07 zglos sie 38 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nick: ThCLink do SSów: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: brak, zbanowałem gościa za WH lecz mój błąd bo nie sprawdziłem czy ma item "Oko Khalima" bo zabił mnie przez ściane z dalszej odległości, dopiero gracze mi powiedzieli, że miał Oko Khalima mój błąd przyznaje się tak więc niech ktoś da mu UB . Serwer: NewDiabloModLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThC1906 0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Najpierw sprawdz człowieku, potem banuj. Kolejny raz zawodze się na adminach tego serwera. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 wybacz ale jestem bardzo czujny dużo hacków biega po serwie ; ] zaraz dostaniesz UB i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThC1906 0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Wporządku, ale chociaż mogłeś sprawdzić czy nie mam itemu. Już drugi raz dostaje tutaj perma za to ze miałem item Oko Khalima :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 wybacz to był pierwszy i ostatni mój błąd nie gniewaj się dobra starczy tych postów, żeby nie było SPAM'u czekamy na UB dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThC1906 0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie gniewam się, aczkolwiek delikatnie się zdenerwowałem. Ok do zobaczenia na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi