KiToL 580 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nick: KiToL Powód rezygnacji: brak czasu i chęci, ostatnio zrobiła się nie miła atmosfera na servie - po prostu robi się łajno (za przeproszeniem) Coś od siebie: Najlepszy server jaki w życiu widziałem i grałem! Miło było was poznać, jest tu wielu wspaniałych ludzi. Pozdro dla: przede wszystkim najlepszego opiekuna Damiana Milorda, Dudka, Natalii, Polaczka, Hajdzika, Shadowa, Ziela i reszty mordek o których zapomniałem Trzymajcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie miałem okazji Cię poznać lepiej ale rezygnacji nie przyjmuje Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Chyba sobie żartujesz... Przecież nie musisz być non-stop na serwerze (tak mi się wydaje ), wystarczy że wpadniesz wieczorem/ w nocy.. Zrób sobie przerwę i nie rezygnuj Łajno przecież zawsze można posprzątać Przecież jeszcze turniej... rozumiem znaleźć jedną osobę (jeśli będzie mieć perma), ale dwie, bo Ciebie też nie będzie ? W sumie teraz to i ja mogę zrezygnować.... Wieeeeeeeeeeeelkaaaaaaaaa szkoooooooooodaaaa ((( Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Shadow turniej z wami jeszcze zagram 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Powodzenia Kitolku, szkoda że odchodzisz. ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Rozumiem, z wiekiem człowiek ma coraz mniej czasu na zabawę. 3maj sie Kitol, dzięki za gre i powodzenia w życiu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Przykro mi Kitol ;/ byles i zawsze bedziesz tutaj mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 admin zabrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi