crisu 0 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 1. Nick: ZONIC HEADPRODUCTION BY CHEATER2. Imię:Darek3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie)Oczywiście6. Składka(Tak/Nie):TAK7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=ZONIC+&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Nazywam się Darek. Mam 17 lat, lubię gry komputerowe jak i sport m.in. (Piłka nożna). W CS 1.6 Gram bardzo długo, gram bez przerw, ogólnie myślę, że moja umiejętność gry się ustabilizowała. Umiem odróżnić tzw. Czitera od czystego gracza myślę, że nie ma dużych wątpliwości bym sobie nie poradził, nie chcę tak głowy zawracać @Papkowi, on też dużo siedzi lecz jak wiadomo każdy ma swoje życie prywatne i nie zawsze ma czas wbić na serwer Pozdrawiam.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:5012853310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Bardzo długo, szczególnie gdy teraz wakacje dużo czasu wolnego 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 10-15 i 18-2412. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem dużo razy, szczególnie długo byłem na tym serwerze przed zmianą sieci Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. Z góry pozdrawiam, Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jestem na tak. + steam + składka + mikro + zgłasza odpalonych Nie mam zastrzeżeń. Przyda się taka osoba na serwerze jak Darek.. Chociaż nie będę miał takiego spamu na steam.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdus~*_* 8 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jestem na TAK.Dawniej podobno grałeś na tym serwerze sporo pod innym nickiem i miałeś adma także myślę że dasz rade.Jest steam, składka,mikro dogadujesz się z ludźmi więc duże TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan B 1 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 proste nie ? powód : trochę Cie widziałem na tym serwie ale gdzie GT ? kolejna sprawa pisze podaj Steam_ID ?! poprawisz dam male tak :rainbow: pozdrawiam B ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jestem na tak Masz steam, dobry wiek i jesteś ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriginalHazze 12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 + wiek, + mikro, + składka + steam ~Głos Pozytywny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 proste ze TAK pamietam Cie z poprzedniej nazwy serwera , troche ze soba tych miesiecy przegralismy wszystko na TAK , pozdro i do-zoba na serwie 5! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 tak -aktywny -składka -steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz! 1 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na TAK Gracz ogarnięty i spełnia wymagania, na serwerze pokazuje się z bardzo dobrej strony, zgłasza czitów na u@, zawsze kulturalny i spokojny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak557 0 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 na tak @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crisu 0 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ANULUJE TO PODANIE NIE BĘDĘ GRAŁ NA TAKIM SERWERZE GDZIE NIE ODDZYWAM SIE 2h NAPISZE COŚ I DOSTAJE BANA ... (DOSWIADCZONA ADMINISTRACJA) Dzięki za pare dni gry, pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi