Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nick: Mazowiecki MarcinOpis problemu: Witam mam pewien problem,otóż gdy wchodzę na serwer obojętnie jaki to nie słychać żadnego gracza ani żaden gracz mnie nie słyszy. Dźwięki strzału, Dźwięki typu go go go słychać.Screenshoty:w tej sytuacji niepotrzebneDane kontaktowe (pw) http://forum.cs-classic.pl/user/9568-mazowiecki-marcin/CS z Waszej strony internetowej CS 1.6 PROPobierałem kilka CSów i w każdym to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ze sterownikami karty dźwiękowej wszystko ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Może to dziwne ale zobacz czy nie masz mikro wyciszone i słyszalność innych graczy w opcjach oraz czy masz własny config? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mi się wydaje masz coś w opcjach wyciszone albo masz źle zainstalowane sterowniki do karty muzycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Pobrałem innego CS a i wszystko działaSerdeczne podziękowania dla ZaxeNa, PaPkUu i krrooopkaTemat uważam za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi