syska 81 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 1. Nick: syska 2. Imię:Sylwia 3. Wiek: za 3 miesiące 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 3 (szybko sie ucze i dużo czytałam na necie ) 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/syska/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miła i koleżeńska. Czasami nie ma żadnego admina na serwie a wbija jakies dziecko na czitach i nie da sie grac. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: teraz ns ale na dniach bede miala steam. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: codziennie po kilka razy wbijam 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w godzinach popołudniowych 12. Staż w grze counter strike 1.6: kiedyś grałam potem mialam przerwie a od pół roku gram cały czas. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 FFA ostatnio przeżywa kryzys. Odchodzi dość dużo osob. Na serwerze coraz mniej aktywnych adminów. Jestem na TAK. Ponieważ: Sylwia to bardzo ogarnięta osoba, bywa często na serwerze, jest znana, ludzie ją szanują i lubią. Może i ma małe doswiadczenie w adminowaniu, ale wszystko jest dla ludzi i jestem pewna, ze sobie poradzi. Proszę nie dawajcie powodów na "nie" bo ns, na forum i innych serwerach jest dużo osob, ktore nie posiadają steama a bardzo dobrze wykonują swoje obowiązki. Daje sobie uciąć ręke, ze sobie poradzi. Panowie, dajcie dziewczynie sie wykazac. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Post usuniety Edytowane 10 Lipca 2014 przez Damian? NL/PL Musza byc powody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mimo tego, że nie byłaś jeszcze adminem, wydaję mi się, że dasz radę. Amxx można się szybko nauczyć. Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Naaa TAK SYSKA NA PREZYDENTA Aktywność Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 jestem na TAK -ogarnieta dziewczyna -z amx myślę że dużo problemów nie będzie mieć -tak jak natalja napisała jeb** sie troche na tym ffa duzo ludzi odchodzi więc przyda sie każda pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jestem za okresem próbnym + GT + Ogarnięta + Kulturalna - AMX ale myślę, że szybko się nauczysz jak czytałaś o tym Ja to raz, dwa się nauczyłem Admin z NS też się przyda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na tak wszystkie powody były wymienione a nie chcę zrobić spamu szybko się nauczysz amx to jest bułka z masełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriginalHazze 12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 + wiek, + mikro, + składka, + aktywność na serwerze ~Głos Pozytywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Oczywiście że ta TAK! - miła, sympatyczna - kulturalna - aktywna - ostatnio mało adminów Jak ja ją przeszkolę to ogarnie na pewno! Ps. steam dla syski już zamówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Spełniasz wymagania. Amxx jest prosty w obsłudze, więc nie widzę przeszkód by dać CI szansę. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 TAK Przyda się na na serwerze Final Fantasy Adventure, mało adminów napewno ogarnie i jest miła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na NIE - ns ( moglas zlozyc podanie jak bd miala steama) - amxx 3 .. - nie mialas admina jeszcze - wiedza o czitach mala - 1 post na forum i odrazu podanie @DOWN 10/10 ? watpie wystarczajaco ? watpie , nie zna rodzaje czitow nic nie zglasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 NA NIE Ponieważ: Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - NIE MA Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Znajomość amx przyjdzie z dostaniem admina, serio sądzicie że jest on tak bardzo trudny? Nauka i tak najszybciej przychodzi w praktyce. W wymaganiach nie ma nic wspomniane o steam/non-steam, tak więc jeżeli będzie je mieć na 100% później nie widzę problemu w przypadku stałego gracza na serwerze. Kultura jest na najwyższym poziomie, wielki plus Szkoda jednak, że jest to Twój pierwszy post na forum, dzięki czemu Chudy może mieć jakieś wywody, bo spodobała mu się zabawa w paragrafy. Admina i tak wybiera w większej części Opiekun serwera, a nie gracz którego od jakiegoś czasu nie ma wcale na FFA. Na pewno nadrobi zaległości, by spełniać ten punkt wymagań. Jestem na tak, przyda się dodatkowy admin (Natalja nie będzie już sama) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na NIE - ns ( moglas zlozyc podanie jak bd miala steama) - jutro będzie miała steama - amxx 3 .. - jutro spotykam się z syska i będzie 10/10 - nie mialas admina jeszcze - to znaczy już nigdy nigdzie nie będzie miała ? - wiedza o czitach mala - wystarczająca - 1 post na forum i odrazu podanie - akurat się zgadza, ale jeszcze zdąży coś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 - zero na forum podszkol się w amx + wiek kultura będzie steam micro składka Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jestem na tak, trochę typa odeszło, więc przyda się ktoś na ich miejsce -wiek -kultura -składka -aktywna Na tą małą aktywność na forum można przymknąć oko, z czasem to nadrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Na plus to -wiek -kultura -składka -aktywna Na okres probny czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Serce mówi tak, rozum podpowiada: serwer to nie wszystko. Mamy regulamin i tego powinniśmy się trzymać. Jednak te 10 postów... A tak szybko można je nabić... Moje zdanie: nadrób forum bo staż masz ale się nie udzielałaś więc bardzo, ale to bardzo małe nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Każdy ma mieszane uczucia, ale ja jestem za tym aby dac szanse sylwi. Gra czesto na serwerze. Mila, sympatyczna, nie ma na nia skarg. Ale drugie co mnie martwi to, że było wiele innych podan lepszych które zostały odrzucone. Ale Odemnie Wielkie TAK! Sylwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Syska to bardzo pozytywna osoba , a takich teraz potrzebujemy. Dostaniesz okres probny , ale dopiero jak bedzie steam. Napisz do mnie jak juz bedziesz go miala. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jest steam , jest admin. Witamy na pokladzie:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi