Ric00 6 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Moja siostra chciała pograć w cs, lecz nie zmieniła nicku i dostała bana... Admin dający bana został o tym poinformowany.Nick: RiCo aka. HeadShot Link do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: COD MOD 350lvLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=54039[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) RiCo aka. HeadShot[AMXBans] Reason : ' podszywka '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 95.40.61.187 '[AMXBans] ======================================= Podszywałem się pod siebie wcześniej, na to wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Nie dałeś żadnego info o tym, choć możliwe że mi to uciekło, więc zadziałałam standardowo: 1.2.4. Zakaz podszywania się pod admina[ban na Zawsze] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi