Babel 0 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 1. Nick: Babel2. Imię: Cezary3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Nie6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Babel/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dużo czasu spędzam na serwie, bo lubie sobie pograć, a jak widzę "czitetów" to aż mnie ch*j strzela i nie mogę grac. Chciałbym wnieść na ten serwer dużo pomocy, aby każdemu grało się przyjemnie bez żadnych "cziterów".9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Brak10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dziennie 3-4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze przeważnie pod wieczór, a w weekendy to różnie i z rana i wieczorem 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, dużo razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Mało na serwerze i ten brak mikrofonu... Nadrób czas na forum, jak i na serwerze i złóż podanie za tydzień. Na razie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vibe 14 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jestem na Nie Brak Steam'a Brak Mikrofonu Nadrób godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Nie ma micro. Mało godzin na serwie. Zerowa aktywność na forum. Na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Za mała aktywność na serwerze. Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi