amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Konrad Wiek: 15 Staż na forum: 4 miesiąceDoświadczenie w moderowaniu: Duże , 1 Junior Admin , 4 razy Moderator , 3 Support Unban oraz 3 własne siecie Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 3-6 godzin dziennie. Dlaczego właśnie Ty: Jestem miły , kulturalny oraz znam się na rzeczy. Rekrutacja ON , co oznacza że Paweł potrzebuje kogoś do pomocy , więc myślę że się przydam. Zapewnie na forum kulture oraz porządek.Proszę o nie wypowiadanie się osób które mnie nie znają / są na forum od kilku dni / tygodni. Proszę o szczerą wypowiedz Tych którzy byli za moich czasów .Paweł zbanował mnie ponieważ pokłóciliśmy się , ale teraz dał mi UB i jest między nami zgoda , a czemu nie wchodziłem kiedy dostałem UB ? Musiałem poprawić oceny 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Brak 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Jest 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jest Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak Ładnie zrobione ładne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na nie ; ).Look Powód : EDIT: Orbitek już się nie poniżaj , skrytykowałem Cię w podaniu a Ty odrazu wystawiasz mi negatywna ocene Ale leje na twoją wypowiedz , liczą się dla mnie szczere wypowiedziJa się poniżam ? Taki Moderator nie może być może estetyka jest może jest na forum , mało postów . 0 Kulturalny . Jeżeli będzie olewał każdego więc pech . 1 Krytyka i już . Dla Ciebie szczere odp to są osoby którzy są na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja na tak , spełania wymagania , jest ogarniety , pomocny , i długo jest na forum , podanie estetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na tak, spełnia wymagania, miły, ogarnięty, nada się na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 [O]rbi[T]ek on dał ci na nie to ty też ;d A ja jestem na tak :-) jesteś sporo na forum wymogi spełniasz doświadczenie masz dasz se rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na tak. Wymagania spełnia, aktywny na forum i podanie estetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak, znam go i wiem że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja również jestem na tak, duże doświadczenie, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem na tak. Duże doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszystko spelnione , estetyka jest , na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 NA nie.podanie mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na tak podanie jest estetycznie wypełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem na tak, wiek, spełnia wymagania, doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja jestem na NiePosiedź u nas dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi