SmakJointaa 1 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Nick z serwera: Smak Jointa : DData złożenia zamówienia: 11.7.2014r.Klasa z której chcesz przenieśc expa: zjawaKlasa na która chcesz przenieśc expa: palladynPowód zmiany klasy: zjawa mi się znudziłaKontakt: pw forum. ------------------------------------------------------------------- Klasa z której chcesz przenieśc expa: khazraKlasa na która chcesz przenieśc expa: palladynPowód zmiany klasy: palladyn lepszy ^^ Złożyłem 2 zamówienia na stronce, kody sms u lato na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Mam pytanie po co ci tracic pieniadze skoro bedzie reset ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Kajman jeszcze raz się wtrącisz to dostaniesz warna twój post nic nie wnosi, a autor wiedział o tym resecie, a jak napisałem reset nie będzie z dnia na dzień, jeszcze modyfikacja nie jest skończona, więc do resetu parenaście ładnych dni jeszcze ;-) Usługa zrealizowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Exp został przeniesiony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi