B4Rt# 22 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 1. Nick: B4Rt#2. Imię:Bartek3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):85. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): za miesiac ,bo już wydalem na prem ;x7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/B4Rt%23/193.33.176.93:27015/ powoli do celu ;p8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: chce pomóc waszej sieci swoją osobą , ogarniać codmoda 45k jestem często na serwerze przede wszystkim banować cziterstwo , bo tego nienawidzę! 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): brak ale chce zakupić 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: po 6 godzin 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie wakacje teraz są 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak byłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vibe 14 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jestem na Nie ;c Nadrób aktywność na serwerze oraz na forum ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Nie :C Za mało na serwerze. Ogólnie gdyby nie to, byłabym na tak. Posiedź na serwerze i złóż podanie za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice 2 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Moim zdanie nadaje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Nie aktywność na serwerze i forum niska a po za tym chyba trochu za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Moim zdanie nadaje sie Uzasadnij, chyba że wolisz warna Ja jestem na nie, czemu? Godziny, nadrobisz je szybko. Jeżeli masz premkę to masz już składkę. Ja za tydzień będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Moim zdanie nadaje sie tak jak up.. Uzasadnij wypowiedź ... Na chwilę obecną na nie.. Nadrób godzinki i złóż podanie za tydzień . Ten serwer potrzebuje ogarnięcia ;3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Trudno powtórzę to samo co inni. Na nie. Podanie złóż za tydzień/dwa jak godziny nadrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Mimo tego że ma tak mało godzin na serwerze, ogarnia. Dlatego zostaje przyjęty. Zapraszam na PW/GG Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi