Jasiu Torpeda 0 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam dostałem wczoraj bana i mam wstawić ss Lecz ów ss nigdzie nie mam mój system to Win 7 Próbowałem już wszystkich poradników i sposobów i nic nigdzie nie ma ich na kompie ;/ Admin który wstawił bana to kill Proszę o waszą pomoc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Tak jest na windows7 , nie wiem, może chodzi na win8 :A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy. Spróbuj, może pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Torpeda 0 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 i nadal nic może coś źle robie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Może masz/miałeś 2 cs'y na kompie ale robiłeś reinstal. Kliknij ikonkę swojego cs'a na paulpicie i daj właściwości. Potem znajdź element docelowy. Otworzy ci folder twojego cs'a wchodzisz w cstrike i tam powinno być. Ja miałem to samo nie mogłem znaleźć normalnie a zrobiłem tak jak napisałem ci i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Torpeda 0 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Niestety nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Proszę ja Ciebie nie osłabiaj nas bo ssy zawsze są i jestem pewny że i tym razem plugin z ss nie popsuł się,po prostu albo nie potrafisz odnaleźć screnów albo nie chcesz ich wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Tak jak kolega UP napisał tak właśnie wygląda sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Torpeda 0 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jak chcesz to mogę ci przesła cały folder z cs i sprawdzisz czy są screeny jak mi nie wierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Masz cs'a 43 z naszego forum ? Jeżeli masz go na dysku C to ss;y się nie zapisują też tak miałem, pisz do -_-. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dostałeś wystarczają co dużo informacji. Poradniki i porady które tutaj dostałeś wystarczą zamykam bo sie robi spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi