Bad Boys 0 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 1. Nick:Bad Boy 2. Imię:Tomek3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):75. Mikrofon(Tak/Nie):Aktualnie nie posiadam , ale zamierzam kupic 6. Składka(Tak/Nie):W tym czasie przepraszam ale nie kupilem sobie nowego kompa wiec narazie nie mam kasy ale postaram sie 7. Link do swojego GT**:Nie Doszedl Mi Link Do Aktywacji Sorry 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Moim Zdaniem Powinienem byc adminem , poniewaz czasami na codzie nie ma rano admina widze duzo botow nie mam co z tym zrobic i takie boty psuja ludzia gre mam juz duzy staz w cs'ie dlatego postanowilem zostac rowniez adminem tutaj. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie posiadam kiedys mialem ale zostalem okradziony 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Codziennie moge poswiecic ok. 10 godzin 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Gram codziennie czasami od godziny 12 00 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) masz tu swoje GT http://www.gametracker.com/player/Bad%20Boy/193.33.176.93:27015/ Po za tym nie spełniasz wymagań nie masz 20H przegranych na serwie masz 1 posta i zaledwie 2h na forum Jestem jak na razie na NIE popraw aktywność na serwie i forum będzie tak Edytowane 14 Lipca 2014 przez Siwy Czerwony kolor dla administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 brak aktywności na serwie konto na forum dla podania brak micro i steama Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Kolor czerwony dla administracji ! Czytaj regulamin. Jestem na nie Godziny Konto dla podania. Zapraszam za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 NIE nie widoczny na serwerze brak aktywności na forum Brak mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 -Brak aktywności na forum. -Nie widziałem cie na servie. -Brak steama. -Brak mikrofonu. -Brak składki. Jestem na wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie, nie spełniasz wymagań. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi