Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Adam Wiek: 15 lat Staż na forum: około 3 miesiące (nie udzielałem się na waszym forum za bardzo) Doświadczenie w moderowaniu: 8/10 Miałem 2 razy Moderatora, 3 razy J@ i raz Administratora Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: około od 2 do 4 godzin dziennie Dlaczego właśnie Ty: Podania na moderatora zostały otwarte to znaczy że administracja potrzebuję pomocy w ogarnianiu serwera. Chciałbym im w tym pomóc odciążyć ich w swoich obowiązkach jak również Globalne moderatorki które mają pełne ręce roboty. Będę dbał o porządek na forum, należycie wywiązywał się z obowiązków jakie będę mi powierzone jako moderator tego forum. Na forum wniosę miłą atmosferę, a przede wszystkim ogarnę spam na forum w poszczególnych działach. Będę starał się angażować w to aby sieć była jedną z najlepszych w Polsce i na Świecie. 1. Brak Warów (Obowiązkowo) -Spełnione 2. Musisz mieć +15Lat(Obowiązkowo) -Mam 15 ale myślę że się nadam 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) -Spełnione 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) -no jeszcze trochę 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) -Spełnione 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) -Spełnione 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) -Spełnione _________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na takWiekKultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na tak , ogarnia , miły , kulturalny , ładne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak. Można dać Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ze względu na imię jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Prosilbym o zamknięcie podania :)Senrox odszedł / ma przerwe od cs-classic :> Sorry że pisze za Niego ale ludzie będą spamować w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Sory za posta ale wróciłem, proszę nie zamykać podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja na Tak . Obyś był dobrym modkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja jestem również na tak. Większość wymagań masz spełnionych, jesteś kulturalny, a podanie jest przekonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 na Tak- Wiek- Kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem na tak. Wiek, brak warnów i kulturalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na tak, spelniasz wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem na Tak Spełniasz wymaganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 1. Brak Warów (Obowiązkowo) -Spełnione 2. Musisz mieć +15Lat(Obowiązkowo) -Mam 15 ale myślę że się nadam 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) -Spełnione 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) -Spełnione 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) -Spełnione 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) -Spełnione Jeteś z nami bardzo długi czas przybliżony do mojego ;DBardzo rozwinięte dlaczego jaKulture maszTAAAAAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 jestem na Tak powód @UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na wielkie tak. Wszystko ok. I na pewno się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyQ 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na TAAAAAAK! Długi staż na forum, brak warnów, same pozytywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi